NIJVERHEIDSSTRAAT 1 | 7917 PZ GEESBRUG

bel direct: 0524 291 203Over Ons

Coevorderstraatweg oude foto

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in het reinigen van vrachtwagens en andere voertuigen. In 1998 is er een nieuw pand gebouwd aan de nijverheidsstraat 1 in Geesbrug. In dit pand is destijds een wasstraat gebouwd om de eigen voertuigen te gaan wassen. Door de aanvragen van andere vervoerders is de Truckwash in 1998 ook begonnen met het wassen voor derden. Wat klein is begonnen met enkele wassingen per week, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige drukke Truckwash. We willen u graag overtuigen van onze wasmethode en daarmee willen wij u graag onze kwaliteit van wassen laten zien.

Ruim drie jaar geleden, 2011, zijn wij ook begonnen met het wassen op locatie, een Mobiele Truckwash is toen toegevoegd aan ons bedrijf. Dit houdt in dat we ook bij de klanten op locatie kunnen gaan wassen. Dit is een mooie aanvulling gebleken waarmee we onze klanten iets extra's kunnen bieden.

Onze Truckstar Roadcardshop bestaat al weer meer dan 3 jaar. In onze Truckstar Roadcardshop vind u producten voor de chauffeur en voor zijn vrachtwagen. U kunt hierbij denken aan de Originele Poppy, White Diamond producten, verlichting, gordijnen en nog veel meer. Op onze facebook pagina "Truckshop L. Otten BV" vind u regelmatig aanbiedingen en laten wij u zien wat er zoal te verkrijgen is. Komt u gerust eens langs in onze Truckstar Roadcardshop om een kijkje te nemen. Gedurende de jaren zijn we steeds meer producten zelf gaan produceren om onze klanten nog sneller en uitgebreider van dienst te kunnen zijn. We maken nu zelf de stickers die bij ons in de roadcardshop liggen. In onze webshop vindt u de stickers die we kunnen maken, daarnaast maken we ook stickers op maat. Informeer gerust naar de mogelijkheden of kijk op www.ottenstickers.nl.

Als u komt wassen of een kijkje komt nemen in onze Truckshop, de koffie staat al voor u klaar!