NIJVERHEIDSSTRAAT 1 | 7917 PZ GEESBRUG

bel direct: 0524 291 203Mobiele Truckwash

 

Wassen bij u of bij ons? U bepaalt het zelf!

Indien u uw voertuigen graag bij u thuis op het bedrijf wilt laten wassen kunnen wij u ook van dienst zijn. Wij hebben een bus voorzien van alle attributen om uw voertuigen bij u op locatie te komen wassen op de plek waar u het wenst.  Bijna alles wat er nodig is om uw voertuigen te wassen nemen we mee, hogedrukpompen, wasmat, borstels, shampoo, olie- en vetafscheider. Het enige wat wij van u vragen is water en electra en natuurlijk voertuigen om te wassen.

Waarom op locatie wassen?

Er zijn meerdere redenen om uw voertuig bij u thuis te laten wassen, we zullen er u enkele geven:
  • Als de chauffeur klaar is met zijn rit kan hij zijn voertuig gaan parkeren en naar huis gaan. Dit bespaart u in de uren van de chauffeur, dit zijn in de meeste gevallen overuren van de chauffeur. Voor u een besparing van chauffeurskosten. Ook voor controles onderweg bespaart u in diensttijd.
  •  Er wordt in overleg met u vooraf vastgesteld wat de frequentie en de wasdagen zullen zijn. Hierdoor heeft u een duidelijk overzicht van de uitgevoerde wasbeurten. Alle wasbeurten worden geregistreerd. Van elke wasbeurt ontvangt u een overzicht van de gewassen voertuigen.
  •  Door de ervaring van het wasteam en de regelmaat van het wassen hebt u de garantie dat uw voertuigen schoon bij de klanten verschijnen

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn werkzaam in diverse branches, van Chemie tot Levensmiddelen vervoer. U zult begrijpen dat we dus allerlei verschillende voertuigen op locatie wassen. Voor alle typen voertuigen is er een oplossing voor het reinigen van deze voertuigen.